A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

3 квітня в Солотвинській територіальній громаді відкрили після капітального ремонту амбулаторії сімейної медицини

Дата: 03.04.2021 23:12
Кількість переглядів: 6068

Сьогодні 3 квітня 2021 року в  Солотвинській територіальній громаді, а саме в селах Біла  Церква, Середнє Водяне, Глибокий Потік,Топчино та в селищі Солотвино офіційно було відкрито оновлені, після капітального ремонту амбулаторії сімейної медицини, а також одну новозбудовану будівлю амбулаторії в Солотвині, які входять до складу Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Солотвинської селищної ради.

 Відкриття  амбулаторії – це дійсно велике свято, як для медиків, так і для пацієнтів. Проведення ремонту у медзакладах забезпечує надання своєчасної та кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам  та створює  належні умови для роботи медичного персоналу. Наразі всі  заклади відповідають сучасним вимогам.

КНП "ЦПСМД  має на балансі два легкові автомобілі марки Renault duster, які надаватимуть можливість сімейним лікарям  виїжджати на вимогу до важко рухливих пацієнтів та в екстрених випадках.

Для доступності осіб з обмеженими можливостями всі   оновленні будівлі облаштовані пандусом.

Вітаємо та бажаємо медичним працівникам і пацієнтам, взаєморозуміння та частіше зустрічатися з питань профілактики хвороб, а не їх лікування.

Біла ЦеркваФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень