A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Оголошення про проведення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки майна

Дата: 31.03.2021 22:24
Кількість переглядів: 746

Оголошення про проведення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки майна

Дата: 31.03.2021 року

 

Солотвинська селищна рада повідомляє про повторне проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежної оцінки вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності.

Конкурс відбудеться: 20.04.2021 р. о 10 год. 00 хв. за адресою: 90575, селище міського типу Солотвино, Тячівський район, Закарпатська область, вулиця Харківська, 1, в приміщенні адміністративної будівлі Солотвинської селищної ради, телефон для довідок: 0982899299 – Павловська Наталія Володимирівна.

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єкта нерухомого майна комунальної власності:

 Будівля лікарні (корпус денного стаціонару), загальною площею 706,6 кв.м, місцезнаходження об’єкту: 90575; Закарпатська область; Тячівський район; селище міського типу Солотвино; вулиця Борканюка, будинок 2. Об’єкт знаходиться на земельній ділянці за кадастровим номером: 2124455900:02:002:0618    

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта нерухомого майна комунальної власності з метою упорядкування бухгалтерського обліку.

Кінцевий термін подання документів – за чотири робочих дні включно до оголошеної дати проведення конкурсу.

Вимоги до оформлення конкурсної документації: Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті з описом підтверджуючих документів і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

 До підтверджуючих документів належить:

заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

копія установчих документів суб’єкта оціночної діяльності;

копії сертифікатів оцінювача виданого відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки земельних ділянок).

До підтверджуючих документів можуть додаватися рекомендації та висновки контролюючих органів та інших державних установ щодо практичної діяльності претендентів.

Вимоги до учасників конкурсу:

наявність відповідної кваліфікації оцінювачів, які склали кваліфікаційний іспит та одержали кваліфікаційне свідоцтво оцінювача відповідно до вимог Закону України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні;

  наявність досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, розгляді та підготовці висновків щодо вартості майна;

наявність переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки об’єктів нерухомого майна. 

 

 

                                                                                Конкурсна комісія з відбору суб’єкта оціночної діяльності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень