A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Мешканці Закарпатської області можуть отримати адміністративні послуги у Солотвинському ЦНАПі.

Дата: 26.03.2021 13:36
Кількість переглядів: 3047

Шановні  мешканці Закарпастької області!

Центр надання адміністративних послуг, який з лютого 2021 року працює в Солотвинській територіальний громаді, створений саме для вас. Відтепер, Ви маєте можливість отримати   такий Перелік послуг для всіх мешканців Закарпатської області.

До безперечних переваг роботи Центру надання адміністративних послуг можна сміливо віднести спрощене й комфортне отримання громадянами адміністративних послуг, протидію корупції та уникнення використання посередницьких послуг, повне інформування клієнтів та відвідувачів Центру з будь-яких спірних або незрозумілих питань, організацію інформаційного обміну даними між муніципальними службами, повний контроль за здійсненням їх адміністрування та скорочення кількості документів, що подаються замовниками в складі вхідного пакета документів.

Метою створення Центру надання адміністративних послуг у Солотвинській територіальній громаді є реальне забезпечення прозорості, відкритості та зрозумілості дій влади у сфері надання адміністративних послуг, виконання стандартних, спрощених схем «руху» до бажаного результату, усунення «білих плям» у діяльності, якою ніхто не займався або відповідальність за яку була суто номінальною.

Запрошуємо всіх мешканців Закарпатської області скористатися послугами ЦНАПУ Солотвинської селищної ради! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень