A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Важливе оголошення!

Дата: 24.03.2021 18:00
Кількість переглядів: 2448

ОГОЛОШЕННЯ

 

До Солотвинської селищної ради протягом останніх днів надходять численні скарги мешканців селища про припинення водопостачання. Селищною радою вказанні питання розглянуто та прийнято рішення  про відновлення подачи води по вулицях  Виноградна, Прикордонна, Підгірна, Шевченка, Шімана Голлоші, Стойки в селищі Солотвино.

Одночасно інформуємо що причиною припинення подачі води по вищевказаних вулицях є те, що не всі споживачі придбали та встановили лічильники для відповідного обліку води.

У зв'язку з цим, просимо   споживачів терміново вирішити   питання встановлення лічильників для споживання води,  які можна придбати у торговій мережі або у Комунального підприємства «ВУЖКГ Солотвино».

Ми розраховуємо на ваше порозуміння, тому йдемо Вам на зустріч і  водопостачання відновиться але з умовою що до  1 квітня 2021 року будуть придбані та встановленні лічильники у всіх абонентів. 

У протилежному разі водопостачання припиниться та інформація про осіб, які не встановили лічильники буде оприлюднена у ЗМІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень