A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Увага ! Нерест -риби 2021!

Дата: 22.03.2021 16:47
Кількість переглядів: 804

У зв'язку з недопущенням порушення встановлених законодавством обмежень у період масового розмноження диких тварин з 1 квітня до 15 черевня 2021 року, призупиняється здійснення діяльності, що може призвести до забруднення водойм, іншого негативного впливу на середовище існування, міграції та нересту риби.

Нерест - це головний та найважливіший період у риби. Від того, наскільки успішно та вдало він пройде - залежать майбутні запаси водних біоресурсів. Відтак встановлюється весняно-літня заборона на вилов риби.

В період нересту риби забороняється проведення будівельних, днопоглиблювальних, вибухових, сейсмологічних робіт, видобуток гравію та піщано-ракушкової суміші, прокладання кабелів, трубопроводів та інших комунікацій, а також будь-яких робіт на водних об’єктах та їх прибережних захисних смугах.

Нагадуємо, що порушення правил рибальства карається як накладенням штрафів, так і притягненням до кримінальної відповідальності.

Солотвинська селищна рада закликає суворо дотримуватись встановлених норм законодавства під час нересту, адже він відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтриманні сталих запасів риби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень