A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Важлива інформація !

Дата: 16.03.2021 18:27
Кількість переглядів: 1144

Солотвинською селищною радою вивчено заяви громадян із земельних питань, які надійшли на розгляд сесії селищної ради протягом останніх чотирьох місяців минулого та поточного років.

За результатами вивчення встановлено непоодинокі випадки неякісного виготовлення документів суб’єктами підприємницької діяльності, які надають послуги щодо виготовлення землевпорядної документації, а також факт підробки документів невідомими особами для отримання у власність земельних ділянок із земель комунальної власності територіальної громади.

Так, невідомою особою підписано та подано до селищної ради заяву від гр. Шнеп П.Ф., мешканця смт. Солотвино, вул. Кунігунда, 1 (колишня Котовського) на розробку проекту відведення земельної ділянки площею 0,05 га для ведення особистого селянського господарства в ур. «Затон» смт. Солотвино.

Рішенням 5 сесії VІІІ скликання Солотвинської селищної ради від 23.02.2021р. № 219 «Про внесення змін у рішення Солотвинської селищної ради 22 сесії IV скликання від 02.11.2005р. № 325» надано дозвіл Шнеп П.Ф. на розробку проекту відведення земельної ділянки площею 0,05 га для ведення особистого селянського господарства в ур. «Затон» смт. Солотвино.

          У зв’язку з цим, розпорядженням Солотвинського селищного голови від 26.02.2021р. № 33 вищевказане рішення сесії Солотвинської селищної ради зупинене, з мотивів невідповідності рішення вимогам ст. 118 Земельного кодексу України та винесено на повторний розгляд чергової сесії селищної ради.

Зауваження до рішення 5 сесії 8 скликання від 23.02.2021 року № 219

Розпорядження голови про зупинення дії рішення 5 сесії №219

Повідомлення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень