A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Громадські слухання по детальному плану територій солених озер в селищі Солотвино.

Дата: 15.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 2706

Відділ  містобудування та архітектури Солотвинської селищної ради (Замовник)  повідомляє про початок процедури громадських слухань проекту детального плану території селища Солотвино в районі солених озер, відповідно до порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, 

Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, відведення земельних ділянок, будівництво та благоустрій територій, прокладку інженерних мереж тощо.

Експозиція проекту детального плану території в межах солених озер в селищі Солотвино розміщена в приміщенні відділу містобудування та архітектури Солотвинської селищної  ради за адресою с.Нижня Апша вул. Дібрівіська 121.

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 16.04.2021 р.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подавати до Солотвинської  селищної ради за адресою: 90575, смт.Солотвино  вул. Харківська , 1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень