A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 03.03.2021 15:34
Кількість переглядів: 5748

Фото без опису

03 березня у Солотвинській селищній раді відбулося позапланове засідання  місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У звязку з погіршенням стану захворювання на території Солотвинської селищної територіальної громади Комісія з питань ТЕБ і НС вирішила вжити заходів щодо  посилення контролю  за протиепідемічною ситуацією на території громади. 

Під час засідання обговорили виконання заходів, прийнятих через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. 

Вирішили перевести всі заклади загальної середньої освіти, дитячі школи мистецтв, з 04.03.2021 року по 14.03.2021 року на дистанційну форму навчання.

Припинити відвідування дітьми комунальних та приватних дошкільних закладів освіти, тренувань в ДЮСШМ з 04.03.2021 року по 14.03.2021

Відмінено проведення всіх культурно-масових заходів в закладах культури на території всіх населених пунктів територіальної громади до 14.03.2021 року.

Зобов’язано керівників ринків, закладів громадського харчування, суб’єктів підприємницької діяльності (СПД), які надають приміщення для проведення весіль та банкетів призупинити роботу до 14.03.2021 року.

Власникам магазинів будівельних матеріалів, закладів громадського харчування дозволити обслуговувати клієнтів по дистанційному замовленню з доставкою додому.

У зв’язку з ускладненням  ситуації  щодо захворюваності на  коронавірусную  хворобу COVID-19  та з метою запобіганню її поширенню звертаємося до населення громади ,  дотримуватись  вимог протиепідемічних заходів

Аби наш регіон не потрапив до червоного рівня епідемічної небезпеки вкотре звертаємося до Вас! Не ставтеся до заходів карантину легковажно. Щоб знизити ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил: носити захисну маску у громадських місцях, дотримуватися соціальної дистанції, систематично мити та дезінфікувати руки, уникати скупчення людей, дотримуватися карантинних правил в громадському транспорті та інших громадських місцях.

При появі змін в стані здоров’я залишайтеся дома, звертайтеся до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації.

Бережіть здоров’я своє, своїх рідних та медичних працівників.

Протокол комісії з ТЕБ та НС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень