A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

Дата: 28.02.2021 15:32
Кількість переглядів: 5947

Фото без опису

27 лютого у Солотвинській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення і ми пишаємося тим, що наша громада  спромоглась  відкрити власний ЦНАП всього за два місяці, ремонтні роботи почалися 24 грудня і ніхто не вірив, що за такий короткий проміжок часу ми відкриємо ЦНАП який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Від сьогодні він починає свою роботу, головною метою якої є надання якісних адміністративних послуг. Запрошуємо до нашого ЦНАПУ для отримання 242 послуг,  а саме: Реєстрація бізнесу,Реєстрація громадських формувань, Реєстрація нерухомості, Паспортні послуги, Послуги Держгеокадастру, Документи дозвільного характеру, Реєстрація місця проживанняДержавна реєстрація актів цивільного стану, Надання комплексної послуги “єМалятко”,  Питання місцевого значення, Соціальні послуги, Земельні питання.

Перед  початком урочистої події звучав гімн України в виконанні Солотвинського аматорського духового оркестру. Урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника Солотвинської  територіальної громади Василя Йовдія. Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. До вітальної промови приєднався Народний депутат Михайло Лаба  який привітав усіх присутніх з такою чудовою подією та побажав продуктивної роботи, значних здобутків та нових перемог на благо громади, також зазначив та був приємно вражений, що такий короткий термін нам вдалося відкрити один із найкращих ЦНАПів.

Селищний голова Василь Йовдій вручив начальниці Центру ключі від новенької машини, яка буде слугувати центру  для комфортного та швидкого перевезення працівників по всій громаді та до інших органів влади.

Фото без опису

Фото без опису

Під гучні оплески честь урочисто перерізати стрічку мали: селищний голова Василь Йовдій, народний депутат Михайло Лаба та староста села Біла Церква Михайло Попша

Фото без опису

Настоятель Церкви святих  архангелів Михаїла та Гавриїла  –  отець  Дорін благословив та освятив приміщення.

Нагадаємо, що Центр розміщений в приміщенні будинку культури в селі Біла Церква по вул. Марамуреська, 102.  Завдяки безкорисної допомоги та особистого внеску Степана Дьордяя був проведений якісний капітальний ремонт приміщення для ЦНАПу. Технічне оснащення, програмне забезпечення та офісні меблі було закуплено за кошти місцевого бюджету.

Також в ЦНАПІ працює електронна черга для зручної роботи працівників та отримувачів послуг.

Фото без опису

Центр надання адміністративних послуг Солотвинської селищної  ради створений з метою комплексного удосконалення системи надання таких послуг. Основні завдання нашого центру – поліпшення якості надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування. Для надання максимально якісних послуг населенню трудяться персонал ЦНАПу –  начальник Дарина Варга, сімь адміністраторів та державний реєстратор. ЦНАП укомплектований для маломобільних груп та дітей. Наявні віддалені робочі місця в усіх населених пунктах територіальної громади. Зручний графік роботи та розташування.

Фото без опису

Ми дякуємо усім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.

З повагою селищний голова 

Василь Йовдій 

Контактна інформація:

 Закарпатська область, Тячівський район, село Біла Церква , вулиця Марамауреська 102, 

Графік роботи:
Понеділок - середа 9:00-18:00

Четвер 9:00-20:00

П’ятниця 9:00-18:00
Без обідньої перерви.

Субота, неділя – вихідні.

 

 

Графік прийому:
Понеділок -  середа 9:15-15:00

Четвер 9:15-16:00
П’ятниця 9:00-15:00
Без обідньої перерви.

Субота, неділя – вихідні.

 

Контакти:
тел.(03134 ) 56 288
елек. пошта: cnap.solotvino@gmail.com

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень