A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 19.02.2021 18:40
Кількість переглядів: 3254

Фото без опису

          Шановні мешканці смт. Солотвино доводимо до Вашого відому, що комунальне підприємство ВУЖКГ «СОЛОТВИНО» розпочинає роботи по укладанню нової мережі водопостачання та водовідведення.

          КП ВУЖКГ «СОЛОТВИНО» пропонує укласти договори на водопостачання/водовідведення усім користувачам. В разі наявності заборгованості зі сплати місцевих податків та зборів вищевказані угоди з фізичними та юридичними особами укладатися не будуть.

          Починаючи з 9 год. 22 лютого 2021 року земляні роботи проводяться спецтехнікою по вул. Підгірна, Виноградна, Борканюка, Волошина, Соляна, Грушевського, Герцена, Спортивна (від продовольчого ринку до початку вул. Борканюка).

          У зв’язку з цим, власникам будинків, які мешкають на вказаних вулицях необхідно терміново звернутися до КП ВУЖКГ «СОЛОТВИНО» для укладання відповідних договорів та отримання необхідних технічних умов для подальшого підключення до новоукладеного водопроводу.

          Також, просим власників автомобільного транспорту, які проживають на вищевказаних вулицях врахувати це та віднестися з порозумінням до тимчасових незручностей.

Дякуємо за співпрацю.

РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ "ПРО УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ З ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень