A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2021 09:40
Кількість переглядів: 891

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці, мешканці та гості Веселівської громади!

15 лютого святковий і одночасно трагічний день. 31 рік тому відбулось виведення військ з Афганістану. Понад дев’ять років контингент Радянських військ перебував на території цієї країни.

Свої вітання з цієї нагоди, в першу чергу, адресую воїнам -афганцям, героям воєн і локальних конфліктів в інших державах. 
         Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людини, для якої «ОБОВ'ЯЗОК» - це не просто слово, а норма поведінки, суть життя.

Зі всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою,  її тінь торкнулась майже кожної української родини.

       Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів,  чоловіків, батьків, коханих, друзів.

       Через горнило цієї війни пройшли 160 тисяч наших співвітчизників, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок.

Священною є пам'ять про героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов'язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. 
          Вшануємо пам'ять загиблих, схилимо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам'ять!

         Шануємо живих, ви - Герої назавжди!

З повагою, селищний голова   Василь Йовдій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень