A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 04.02.2021 22:56
Кількість переглядів: 2034

На усне звернення мешканців смт. Солотвино та невдоволення щодо ситуації, яка склалася стосовно ймовірного розміщення приватним підприємцем, дробарки (дробілки) на земельних ділянках, які знаходяться в зоні прикордонної смуги (жосань) повідомляю, що зазначені земельні ділянки, згідно класифікації видів цільового призначення, не мають статус земель промисловості, зокрема для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що повязані з користуванням надрами.
Окрім того, розміщення дробарки (дробілки) на земельних ділянках сільськогосподарського призначення, наносить шкоду для дикої флори і фауни та природного середовища.
Виходячи з вищенаведеного, запевняю мешканців смт. Солотвино, що Солотвинська селищна рада, ніколи не погодить розміщення дробарки (дробілки) на спірних земельних ділянках, всупереч чинного законодавства. 

Разом з тим, просимо мешканців Солотвинської територіальної громади слідкувати за новинами на офіційному веб-сайті селищної ради та не вірити сумнівним інформаціям з невидомих джерел! 

 

З повагою Солотвинський селищний голова 

Василь ЙОВДІЙ! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень