A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Результати конкурсів на заміщеня вакантних посад Солотвинської селищної ради

Дата: 04.02.2021 19:03
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

01 лютого 2021 року в приміщені Солотвинської селищної ради відбулися засідання конкурсної комісії. Під час засідань розглянуто документи кандидатів на посади, допуск до участі у конкурсі. Конкурсна комісія провела конкурс, який складався з двох етапів:1) письмового іспиту та проведення співбесіди з кандидатом на посаду, а саме:

  • На адміністратора Центру надання адміністративних послуг Солотвинської селищної ради  було подано 8 кандидатур – Боже В.Ю. Секриян Т.І. Ціпле Р.В., Мойш А.І. Томащук М.М, Гузо В.І., Мигалко Л.М.,  на іспит з’явилося п'ять кандидатів –  Ціпле Р.В. Мойш А.І. Томащук М.М, Гузо В.І., Мигалко Л.М., які були допущенні до іспиту.
  • На начальника Службу у справах дітей   подано 3 кандидатури: 1) Реднік М.В. , 2) Грін І.С. 3) Сєрова О.В. На іспит з’явилася тільки одна особа – Реднік М.В. яка була допущена для  участі у  складанні іспиту.

Згідно протоколу № 5 від 01 лютого 2021 року  та за результатами оцінювання конкурсною комісією рекомендовано для призначення  на посаду адміністратора ЦНАПУ 4 осіб, а саме : Гузо В.І., Мигалко Л.М., Мойш А.І., Ціпле Р.В,  на посаду начальника Служби у справах дітей Реднік М.В. як  такі, що успішно пройшли конкурс.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень