A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

УВАГА!!! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ СЕЛИЩА СОЛОТВИНО!!!

Дата: 15.01.2021 19:01
Кількість переглядів: 3275

 

     

 Рішенням 3 сесії 8 скликання Солотвинської селищної ради № 52 від 22 грудня 2020 року затверджено програму відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2021-2025 роки.

Дана програма прийнята з метою зменшення фінансового навантаження на одержувачів послуг з централізованого водопостачання та водовідведення на території селищної ради.

         Також, рішенням селищної ради № 69 від 22 грудня 2020 року затверджено тарифи  комунального підприємства ВУЖКГ «СОЛОТВИНО» на централізоване водопостачання та водовідведення для суб’єктів господарювання в сумі відповідно 43,13  грн./м³ та водовідведення 4.84 грн./м³. Вартість водопостачання та водовідведення для населення становить 25,87 грн./м³ та  2,90 грн./м³.  

        Таким чином, різниця в тарифах для населення в сумі 17,26 грн. для води та 1,94 грн. для каналізації буде компенсуватися за рахунок місцевого бюджету Солотвинської селищної ради в якому передбачено фінансування відповідних видатків на 2021 рік.

       У зв’язку з цим переконливо просим користувачів послуг комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства «СОЛОТВИНО»  своєчасно та в повному обсязі сплачувати рахунки  за водопостачання та водовідведення так як селищна рада має можливість відшкодувати тільки різницю в сумі, яка сплачена фактично та своєчасно по квитанції.

        В противному разі ми не будемо мати можливості відшкодування різниці в тарифах.

В разі звернення комунального підприємства до суду рахунки по оплаті заборгованості боржникам виставлятимуться з суми 43,13 грн./м³ для водопостачання та 4,84 грн./м³ для водовідведення.

      Також,  закликаєм мешканців смт. Солотвино звернути увагу на те, що бухгалтерія вказаного комунального підприємства  не приймає платежі за наданні послуги та оплату користувачами рахунків за послуги водопостачання та водовідведення необхідно здійснювати через відділення банку, термінали або через додатки Приват24, Ощад24.

    Відповідно ст. 26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» у разі несвоєчасного здійснення платежів за житлово-комунальні послуги споживач зобов’язаний сплатити пеню в розмірі не вище 0,01 відсотка суми боргу за кожен день прострочення.

    З метою збалансованого витрачання коштів місцевого бюджету видатки на компенсацію споживачам за отримані послуги будуть проводитися відносно осіб, які своєчасно оплатять рахунки з водопостачання та водовідведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень