A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

РЕКВІЗИТИ РАХУНКІВ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ НА 2021 РІК

Дата: 12.01.2021 19:13
Кількість переглядів: 2328

Фото без опису

Держказначейство повідомляє: з 1 січня 2021 року почнуть діяти нові рахунки для сплати податків та зборів. З цієї дати сплачені суми за старими рахунками будуть повертатися платникам, як нез'ясовані надходження

Також  повідомляє, що відповідно до постанови Верховної Ради України "Про утворення та ліквідацію районів"від 17.07.2020 р. № 807-ІХ, та до ст. 4 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" від 08.07.2010 р. № 2464-VI з 01.01.2021 запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Звертаємо увагу платників податків, що з метою належної і своєчасної сплати податків, зборів, ЄСВ та мінімізації нез’ясованих надходжень, Казначейство просить терміново звернутися до органів Державної податкової служби України за місцем реєстрації для отримання нових реквізитів рахунків.

При цьому Казначейство наголошує, що кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

 Реквізити рахунків на 2021 р.:

Область

Реквізити рахунків для сплати податків

Реквізити рахунків для сплати ЄСВ

Закарпатьска 

Державний бюджет

Місцевий бюджет

Рахунки

 

Символи рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування

№ з/п Cимвол "SSS"* Розмір єдиного внеску
1 201 Єдиний внесок, нарахований роботодавцями на суми: заробітної плати (22%; 8,41%; 5,5%; 5,3%); винагороди за договорами ЦПХ (22%); допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами (22%).
2 202 Єдиний внесок, нарахований на суми грошового забезпечення військовослужбовців (22%).
3 203 Єдиний внесок, нарахований на суми грошового забезпечення батьків-вихователів або добровільна участь у пенсійному страхуванні (22%).
4 204 Єдиний внескок для фізичних осіб - підприємців, у т.ч.  які обрали спрощену систему оподаткування та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність (22%).

* - символ звітності, що відповідає коду класифікації доходів бюджету. Цей параметр кодується згідно із Довідником відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету, який затверджується наказом Казначейства України (пункт 1 Додатку 1 до Порядку відкриття аналітичних рахунків для обліку операцій по виконанню бюджетів в системі Державної казначейської служби України, затвердженого Наказом Державної казначейської служби України27.12.2013 № 217) 

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень