A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Конкурси на заміщення вакантних посад

Дата: 12.01.2021 09:43
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису

05 січня 2021 року в приміщені Солотвинської селищної ради відбулися засідання конкурсної комісії. Під час засідань розглянуто документи кандидатів на посади, допуск до участі у конкурсі. Конкурсна комісія провела конкурс, який складався з двох етапів:1) письмового іспиту та проведення співбесіди з кандидатом на посаду, а саме:

  • На начальника відділу культури було подану 2 кандидатури – Влад Марія Василівна та Ботош Іван Михайлович, на іспит з’явився тільки один кандидат – Влад М.В., яка була допущенна до іспиту.
  • На головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва та туризму  подано 3 кандидатури: 1) Буга Юрій Юрійович , 2) Мигалко Ліліана Михайлівна, 3) Кікінеджи Михайло Юрійович. На іспит з’явилася тільки одна особа – Буга Юрій Юрійович, який був допущений для  участі у  складанні іспиту.
  • На посаду головного спеціаліста загального відділу подано 3 кандидатури: 1) Чербаник Дорин Васильович  2) Йовдій Олена Юріївна 3) Врублевська Наталія Вікторівна. На іспит з’явилася тільки одна особа – Чербаник Дорин Васильович який був допущений для  участі у  складанні іспиту.

Згідно протоколу № 4 від 05 січня 2021 року  та за результатами оцінювання конкурсною комісією рекомендовано для призначення на  оголошені посади як такі, що успішно пройшли конкурс:

На посаду начальника відділу культури Влад Марію Василівну.
На посаду головного спеціаліста  відділу міжнародного співробітництва та туризму  Буга Юрія Юрійовича.

На посаду головного спеціаліста загального відділу Чербаник Дорина Васильовича.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень