A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

28 -29 грудня 2020 року в приміщені Солотвинської селищної ради відбулися засідання конкурсної комісії.

Дата: 29.12.2020 20:32
Кількість переглядів: 1817

28 -29 грудня 2020 року в приміщені Солотвинської селищної ради відбулися засідання конкурсної комісії.

28 грудня  під час засідань розглянуто документи кандидатів на посади, допуск до участі у конкурсі. Конкурсна комісія провела конкурс, який складався з двох етапів:1) письмового іспиту та проведення співбесіди з кандидатом на посаду, а саме:

  • На начальника управління освіти, молоді і спорту було подану 1 кандидатуру – Бенедек Емерих Емерихович який з’явився та взяв участь у іспиті.
  • На начальника відділу міжнародного співробітництва та туризму  подано 2 кандидатури: 1) Штефан  Діана Василівна, 2) Боднар Ерік Аурелович. На іспит з’явилася тільки одна особа – Штефан Діана Василівна, яка  взяла участь у іспиті.
  • На посаду головного спеціаліста фінансово-економічного управління подано 1 кандидатуру  - Ліпатова Олена Юріївна, яка з’явилася та взяла участь у іспиті.
  • На начальника організаційної, кадрової та інформаційної роботи  подали заяви для участі у конкурсі 3 кандидати, для складання іспиту з’явилися дві особи: Чербаник Галина Юріївна та Томащук Мирослава Мирославівна, Боднар Ерік Аурелович не з’явився на конкурс.
  • На начальника загального відділу подали заяви дві особи: Поп Марина Василівна та Гасинець Людмила Петрівна. Для участі у іспиті з’явилася одна особа – Поп Марина Василівна.

29 грудня конкурсна комісія розглянула документи кандидатів на посади, допуск до участі у конкурсі та провела конкурс на заміщення вакантних посад , а саме:

  • На начальника відділу містобудування та архітектури, головний архітектор де було подано 3 кандидатури, всі учасники з’явилися для участі у конкурсі та складання іспиту це Шпиток Аскольд Сидорович, Клементєв Ярослав Васильович, Філіп Нуцу Васильович.
  • На начальника відділу земельних відносин подано 1 заяву – Немеш Богдан Васильович який з’явився на конкурс для складання іспиту.
  • На начальника юридичного відділу були подані 3 заяви для участі у конкурсі -  Ботош Іляна Іванівна, Боднар Ерік Аурелович та Мазур Василь Васильович. Для участі у конкурсі та написання іспиту з’явилися двоє кандидатів, а саме: Ботош І.І. та Мазур В.В.
  • На посаду головного спеціаліста управління освіти, молоді і спорту було подано 7 кандидатур: Губан Наталія Романівна, Барбель-Прикоп Марія Юріївна, Йовдій Олена Юріївна, Сєрова Олена Василівна, Мокану Маріанна Іванівна, Врублевська Наталія Вікторівна, Секриян Траян Ілліч. Для складання іспиту  не з’явилися двоє кандидатів – Врублевська Н.В. та Секриян Т.І.
  • На посаду спеціаліста- землевпорядника подано 3 кандидатури – Йовдій Василь Нуцович, Маріна Мирослав Васильович та Гузов Юрій Васильович які з’явилися для участі у конкурсі та складання письмового іспиту.

Підсумковий рейтинг кандидатів буде визначатися  шляхом додавання балів за кожен етап конкурсу на протязі трьох робочих днів. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень