A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Закупівля нового спеціального аварійно-рятувального автомобілю в рамках транскордонного проєкту.

Дата: 23.12.2020 17:43
Кількість переглядів: 2924

Фото без опису

В рамках реалізації проєкту HUSKROUA/1702/8.1/0126 « Транскордонне співробітництво неурядових та громадських організацій, інтервенційних та рятувальних команд»  ППС ,,Угорщина - Словаччина - Румунія - Україна" ЄІС на 2014-2020 роки Солотвинська територіальна громада отримала  Спеціальну аварійно-рятувальну машину середнього типу (САРМ-Л).
           Спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль (САРМ-Л) -  це  спеціально  обладнаний  транспортний  засіб,  що призначений для оперативної доставки  рятувальників,  спеціального обладнання  до місця виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру,  виконання  аварійно-рятувальних  і  інших невідкладних робіт,  заходів щодо пошуку постраждалих і надання їм першої медичної допомоги   та оповіщення в ході ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, катастроф і стихійного лиха.
           Функціональні можливості автомобіля:
- оперативна та мобільна доставка дорогами всіх категорій з максимальною швидкістю розрахунку в кількості 1+4 осіб та спеціального устаткування до місць проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт;
- організація рятування людей при НС природного та техногенного характеру ;
- організація та робота оперативно-рятувального відділення на місці виникнення НС;
- забезпечення огородження та освітлення місця проведення аварійно-рятувальних робіт;
- ліквідація наслідків та рятування людей за допомогою спеціального обладнання та інших наявних засобів при ДТП, обрушенні будівель та інших катастрофах та аваріях.
          Реалізація проєкту та закупівлю спеціальної машини було здійснено  Нижньоапашанською сільською радою, на загальну суму в 1 568 000,00 грн.
 Головним партнером проєкту є Тирсольтська комуна (Румунія), спільно з Державним міським самоврядуванням - Саболч-Сатмар-Берег (Угорщина), Нижньоапшанською сільською радою ( Тячівського району, Закарпатської області, Україна) 
Комуна Камарзана (повіт Сату-Маре, Румунія)

Загальна вартість гранту ЄС становить  549 373,42 євро.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень