A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Новий Екскаватор-навантажувач для Солотвинської громади!

Дата: 17.12.2020 19:10
Кількість переглядів: 3448

Фото без опису

Сьогодні 17 грудня  приїхав новенький  Екскаватор-навантажувач 880S Cukurova

Угода покупки традиційно відбулась шляхом відкритих торгів. Вартість новоприбулого екскаватора склала 2 151 000,00 грн грн. без ПДВ

Згідно торгів постачальником техніки став ТОВ "ТК" "Спецзапчасть"

Джерело фінансування – кошти Гранту Європейського Союзу надані в рамках Проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Профілактика та загальна оборона в надзвичайній ситуації», номер проєкту 2soft/4.2/71. Спільна операційна програма «Румунія - Україна 2014-2020» де Солотвинська селищна рада є партнером разом  з комуною Сарасау ( Румунія).

Термін реалізації проєкту становить 18 місяців, грантова угода підписана 05.02.2020 року. 

Основною метою проекту є  розвиток співпраці між Румунією та Україною у сфері надзвичайних ситуацій, підготовка заходів, розробка підрозділів інтервенції для підвищення потенціалу управління та реагування на втручання у випадках надзвичайних ситуацій, спричинених природними ситуаціями або антропічними катастрофами, в Комуні Сарасау( Румунія) та в селищі Солотвино ( Україна).        Впровадження грантового проекту міжнародної технічної допомоги створить передумови для покращення інфраструктури селища у галузі громадської та публічної безпеки, сприятиме посиленню іміджу громади селища як надійного партнера у питаннях міжнародної співпраці.

 

Новий екскаватор буде використовуватися для виконання допоміжних земляних робіт при капітальних, планових та аварійних ремонтах мереж водопостачання та водовідведення, плануванню територій, укладанні сипучих грузів.
Комунальне підприємство зможе виконувати ряд робіт власними силами,не орендуючи техніку та без залучення підрядних організацій, що сприятиме чималій економії коштів.

Вітаємо команду з успішним початком реалізацією даного проєкту, які доклали максимум зусіль для впровадження обєкту та досягнення мети проєкту.  Крім того в рамках цього проєкту будуть закуплені інші спеціальні техніки на благо нашої громади.   Далі буде...



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень