Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

Рішення №2970 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території у власність для зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для товарного сільськогосподарського виробництва на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в селі Глибокий Потік, по вул. Центральна, б/н»

Кількість переглядів: 16
Скликання: VIII
Сесія: 46 чергова
Тип документу: Рішення
Дата: 21.03.2024
Автор: Філіп Нуцу Васильович
Номер документу: 2970
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення детального плану території у власність для зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для товарного сільськогосподарського виробництва на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в селі Глибокий Потік, по вул. Центральна, б/н
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення детального плану території у власність для зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для товарного сільськогосподарського виробництва на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в селі Глибокий Потік, по вул. Центральна, б/н (0.12 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень