A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

ГІД з державних послуг

Допомога на утримання дитини на Гіді

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка”? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.

13:16:08 15.11.2021

Розпочали бета-тест COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів у Дії.

Відсьогодні Мінцифра спільно з МОЗ та НСЗУ запускає бета-тестування COVID-сертифікатів на підставі ПЛР-тестів у застосунку Дія. Протестувати можна ПЛР-тести з чотирьох лабораторій, які підключилися до електронної системи охорони здоров'я — ДІЛА, Ескулаб, Смартлаб чи Дніпролаб. Якщо ви за останні 3 доби зробили ПЛР-тест в цих лабораторіях, долучайтеся до бета-тестування в Дії та надсилайте відгуки.

10:30:25 08.11.2021

Без черг та довідок: Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт про зміну місця реєстрацїї онлайн

Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками. Чоловікам також не доведеться ходити у військкомати для цього. "За" проголосувало 238 депутатів. Зміна місця реєстрації — одна з найпопулярніших та найскладніших в отриманні держпослуг. Кожен третій українець живе не за місцем реєстрації, а більше мільйона людей живуть без реєстрації взагалі. Щоб повідомити державі, де ви живете зараз, необхідно відстояти кілька черг та зібрати чимало паперових документів.

10:29:17 08.11.2021

Українці, які мають паспорт-книжечку тепер можуть згенерувати міжнародний COVID-сертифікат в застосунку Дія

Міжнародний COVID-сертифікат в застосунку Дія тепер можна отримати без біометричного паспорта та ID-картки Українці, які мають паспорт-книжечку зможуть згенерувати міжнародний COVID-сертифікатами у застосунку Дія. Але при цьому паспорт-книжечка у застосунку Дія відображатися не буде. Як згенерувати міжнародний COVID-сертифікат у Дії Авторизуйтесь у застосунку через BankID Натисніть "Послуги" та виберіть пункт "COVID-сертифікати" — "Отримати сертифікат"

10:27:56 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень