A A A K K K
для людей із порушенням зору
Солотвинська селищна рада
Тячівського району, Закарпатської області

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Влаштування дітей до БО "БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН"

17 липня 2023 року, начальником служби у справах дітей Солотвинської селищної ради організовано влаштування 2-х дівчат нашої громади, які опинилися в кризовій ситуації до БО "БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН", який розташований за адресою: Закарпатська обл., Ужгородський р-н, село Велика Добронь, вулиця Чонгорська. Приватний дитячий будинок тримається за рахунок благодійних коштів, які надходять з європейських країн, таких як Голландія та Угорщина.       

14:03:54 18.07.2023

Забезпечення пільгових категорій дітей громади комплектами одягу

На виконання доручення Закарпатської обласної військової адміністрації, організації соціальної сфери отримали для Солотвинської територіальної громади близько 100 комплектів зимового одягу для  дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей з інвалідністю, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

17:50:40 28.02.2023

Обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

З метою організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, 13 лютого 2023 року, начальником служби у справах дітей Солотвинської селищної ради спільно з директором КЗ "Центр надання соціальних послуг" та соціальним робітником, було здійснено ряд заходів, під час яких особлива увага приділялась обстеженню умов їх проживання, виховання та розвитку дітей, ставленню до них батьків, матеріальному утриманню.

09:55:15 20.02.2023

Делегація Мальтійсько-Румунської Служби завітала до дітей

8 лютого до Солотвинської територіальної громади завітала делегація Мальтійсько-Румунської Служби в особи пана Тишлера Ференца, Генерального Секретаря та Федерального Ордену Асоціації США.  Організація "Мальта", розташована у Вашингтоні, округ Колумбія, виконавчим директором якої є ​​пан Майкл Станкевич.

16:29:55 09.02.2023

Сімейний патронат

Патронат над дитиною – це «швидка сімейна допомога» дитині та її сім’ї, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання нею, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Сім’я патронатного вихователя — це сім’я, в якій за згоди всіх її членів повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі.

16:15:10 25.01.2023

Провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей

24 листопада 2022 року, в Солотвинській територіальній громаді за сприянням начальника служби у справах дітей Закарпатської ОВА Світлани Якімеліної та начальника відділу сімейних форм виховання служби у справах дітей Закарпатської ОВА Мар'яни Трунтаєвої, пройшов семінар на тему:"Провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей" для працівників служб у справах дітей Тячівського району.

10:10:31 30.11.2022

16 днів проти насильства

 25 листопада 2022 року у Солотвинській селищній територіальній громаді розпочалося проведення заходів в рамках Всеукраїнської кампанії ''16 днів проти насильства''. За участю керівництва управління освіти, молоді та спорту Солотвинської селищної ради, начальника служби у справах дітей, директора КЗ Центр надання соціальних послуг та поліцеських офіцерів громади проведено в загальноосвітніх школах Солотвинської громади відкритий урок на теми: Я маю право жити без насильство, Зупини насильство, Не будь байдужим та Здоров`я - найбільша цінність у житті.

10:06:12 30.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень